- Prøv den Ricktige løsning! -

Rick Steele

Ricktig Consult er et firma med opstart d. 980101. Firmaets indehaver er Rick Steele, speciallæge i samfundsmedicin, Master of Public Health og med Postdoctoral Certificate i health services research. Firmaets personale udøver kvalitetsarbejde under Rick Steele's ledelse, og skyer ingen udfordringer - det er det, vi lever af. Opstarten er motiveret af de mange henvendelser til indehaveren, der har gjort det vanskeligt at følge med på den ene side og forretningsmæssigt tosset, ikke at være registreret på den anden.

Firmaets strategiske plan forudser en hastig vækst på baggrund af den anderledes håndtering af konsulentvirksomheden, der kendertegner firmaet. Det er kommet af en frustreret observation af den livstræthed, der karakteriserer den sædvanlige konsulentindsats på sundhedsområdet. Det kan nytte noget, og den Ricktige løsning er lige om hjørnet.

                                                                           Plejehjems tilsyn

Rick Steele, MD, MPH, PDC, BCSPHM, Tyttebærvej 26, Sejs, 8600 Silkeborg, Phone: +45 87 244025, Fax: +45 87 244026, E-mail: steele@ricktig.dk