Nu-Teck Dæk

Home

Nu-teck dæk fra ricktig.dk er garanteret punkterfri dæk fremstillet med anvendelse af den nyeste og mest avancerede teknologi. I modsætning til almindelige kevlardæk har nu-teck dæk utallige fordele. På langt sigt er nu-teck dæk både billigere, mere miljøvenlige og holder bedre, mens de på alle andre måder minder om de dæk, du er vant til. Tag bare et kig her rundt på siden for mere information om vores nu-teck dæk, og undgå fuldstændig punkterede dæk for fremtiden.

Tænk dig et dæk der kører som du er vant til, men slet ikke kan punktere. Umuligt, siger du. Men nej, Nu-Teck dæk er produceret med den nyeste teknologi og indeholder tusinder af luftbobler låst i en polyuretan matrix. Dækkene opfører sig på alle måder som gode kanttrådsdæk med den ene forskel, at de ikke kan punktere! Du kan lade pumpe, slanger og lapper ligge - du får aldrig brug for dem mere!

Micorcellulær polyuretan dæk er ”state of the art” med anvendelse af den nyeste og mest avanceret teknologi. Dækkene er unikke ud fra den ensartede kvalitet, fremragende køreegenskaber og ikke mindst 100% punkterfrihed.

 

 

Dækkene er produceret under forhold der er næsten uden spild og derfor miljøvenligt. Der anvendes ingen giftige eller cancerfremkaldende stoffer. Hvert dæk indeholder mange tusinder mikroskopiske kugler i en meget sej og slidstærk polyuretan gummi. Produktionsprocessen anvender centrifugal kraft til at fordele materialet for at opnå den store ensartethed med en fast ydre og en eftergivelig indre.

 

Dæk data:

 

 

Tlf: +45 2216 1923, FAX: +45 8724 4026  Email: steele@dadlnet.dk
Prøv den Ricktige løsning!